2011. június 22., szerda

Novella 1./ 3 - Játék az egész

                                                                                   3. Fejezet
                                                                                   

                                                                                          Parti 
               

                                -Solange?-nézett kérdőn húgára.
-Szia Sey,ugye nem gond ha beugrok?-kérdezte,s már be is sétált a lakásba. Seyla meglepődve nézett végig a lányon.
-Mit akarsz?-vonta fel a lány a szemöldökét.Tudta,hogy nem véletlen a lány megjelenése.
-Meghívtak egy partira,már mint téged.Én meg tudd nagyon szívesen vállalom a kísérő szerepét,mint mindig-kacsintott Seylára.
-Még is milyen parti lesz?
Solange elképedve nézett a nővérére. Nem értette,hogy hogy lehet világsztár,amikor mindenről le van maradva,és ha teheti egész nap punnyad.
-Jézusom,mikor léptél te fel utoljára twitterre?Mindenki erről harsog!Jó reggelt!-kiabálta nevetve nővérének. Előkapta a telefonját,majd a lány elé tette. -Tessék kicsim,nézd csak meg!
Nem hiába,Solange jobb volt minden menedzsernél.Minden puccos buliba elrángatta testvérét.
-"Kedves Seyla Evans..."-kezdte olvasni a mobilján lévő szöveget.-"Ezúton is meghívjuk Önt,ügyfelem Kellan Cristopher Lutz születésnapi rendezvényére,amire péntek (15.) este (20:30-) kerül megrendezésre. A Boss Models megbízásából,
Tisztelettel
         Mr. Howard."
Seyla elgondolkodott. Nem is ismeri ezt a fickót,akkor meg minek villogjon a buliján?!
-Na akkor amondó vagyok,hogy keresünk ruhákat a gardróbodban!-mosolygott,és már indult is nővére szobájába.
Seyla elővett két elég elegáns darabot,bár elég fáradt volt a Baileyvel töltött idő után.
-Na ne,nem hiszem,hogy Kellan Lutz egy elegáns fogadást rendezne!-nevetett Solange.
Seyla végig ment a gardróbban,minden egyes ruhát jól megnézett. Ez volt a kedvenc helye a lakásában.Tele volt szebbnél szebb cuccokkal,amiket egy egy fotózásért kapott.Azért kapott pénzt,ha lefotózták egy egy márkásabb darabbal.
-Ezek pont jók lesznek!-mutatott Solange két egyforma ruhát a nővérének. Az egyik barack színű volt,a másik zöldes.
-Gyönyörűek!-mosolygott . Seyla egyedül húgával tudott kedves lenni,amiért néha dühös is volt.
-Ááááá!-sikított fel Solange,miközben a kis fekete labda a lábába dörgölőzött.-Mi ez?-hajolt le az állathoz.-Jézusom én meg azt hittem,hogy kígyó-nevetett.
-Milyen kis édes vagy te -simogatta macskát.
Seyla csak egy nagyot sóhajtott és kiment a gardróbból.-És mégis,hogy-hogy van egy macskád?-követte testvére.
Solange az ölébe vette a macskát és simogatni kezdte.-Valaki az autómra tette egy dobozban...-motyogta a megszokott szöveget,amit már Baileynek is előadott.



Dühítette,hogy mindenki ennyire meglepődik azon,hogy egy macska tartózkodik a lakásában.
Felkelt,s a zöld ruhával kiment a fürdőbe. Semmi kedve nincs elmenni abba a buliba. Visszagondolt a meghívóra,amin az ügynöksége neve szerepelt. Biztosan jó kis kampány fogás lesz ha ott látják.Hamar felvette a ruhát,majd megcsinálta a haját,és a szokásos sminkjét is az arcára varázsolta . -Tökéletes!-mosolygott a tükörképére.
-Solange,hol tartasz?-kiáltotta a húgának.
-Még a hajam...-motyogta,és bement a fürdőbe.
-Azt majd én megcsinálom!-mondta Seyla,s kikapta Solange kezéből a fésűt.
Párat fésült rajta,majd könnyed mozdulatokkal felcsatolta. Elöntötte a büszkeség,hogy ennyire jó frizura készítésben.
-Akkor indulhatunk?-kérdezte húgát,majd az ajtó felé indult.



Pár óra múlva



-Remélem most már elkezdődik az egész ceremónia,mert kezdem unni az ácsorgást-panaszkodott Seyla.
-Ugyan szívem,addig örülj amíg kezedben a martini-kacsintott Solange,majd kortyolt egyet italába.-Egyébként az ünnepelt fickó már itt van valahol.Szóval szerintem elkezdődött,de tuti mond valami szöveget.Olyan köszönőset tudod-nevetett nővérére.
-Már megint többet ittál a kelleténél-nevetett zavarodottan Seyla.Nem tudta,hogy most jól nevesse ki húgát,vagy pedig szégyellje magát miatta.-Ha már elrángattál ide,legalább ne járatnál le-suttogta mire épp odalépett hozzájuk egy látszólag befolyásos ember.
-Nos hölgyeim,önöknek mi a véleményük a partiról?
-Hehh,azt hittem kicsit felszabadultabb lesz,erre elég feszkós a hely.Tele van dámákkal és urakkal-rötyögött Solange.
-Solange csak azt próbálja kifejteni,hogy nagyon jól érzi magát,ahhoz képest,hogy másra számított. De tudja,az emberek változnak.És az én kishúgom is felnő az efféle rendezvényekhez-magyarázta ki magukat,majd karon ragadta húgát. Egyenest a kijárathoz igyekezett.
-Még is mi a francot képzelsz? Eddig én voltam a balhés,aki néha többet ivott mint amennyit bírt volna,erre most te?! Mi van veled?-ripakodott húgára.
-Tudod mit nővérkém?Édes drága nővérkém...Jól akarom érezni magam,na húzzunk vissza.
-Nem! Itt maradsz.Hívom a sofőrt és haza visz.Én meg megpróbálom helyre hozni a hibát,amit elkövettél. Ilyen emberek között nem csinálhatod ezt! Mi van ha kirekesztenek a társaságukból?Tudod milyen nehéz dolog bekerülni az elitek közé?-sóhajtozott Seyla.
-Oké,ne haragudj.Kicsit túl lőttem a célon.De én tényleg azt hittem,hogy bulisabb lesz.Tudod miket pletykálnak erről a hapsiról?Komolyan amiket hallottam róla legalább két napos őrjöngésre számítottam.Ehelyett...
-Meg ne ismételd amit oda bent mondtál!-ripakodott rá Seyla. Pár perc fejmosás után húgának sikerült rávennie,hogy ő is visszamehessen.
Sokáig csak a kékvérűekkel társalogtak,próbáltak ismerkedni velük.Jó ha manapság az embernek vannak kapcsolatai.
-Szép estét a hölgyeknek.Hogy érzik magukat?-fogta meg egyszerre mindkét lány hátát egy kellemes hangú férfi. Mikor Seyla megfordult azt hitte csak a szeme káprázik.
-Maga? Maga,hogy kerül ide?
-Mi a baj Sey?-ijedt meg Solange.
-Ő az a barom aki összetörte az autómat-ordította Seyla kikelve önmagából.Mindenki rájuk szegezte a tekintetét.-Nos kicsim,akkor ki is rontja el pár másodperc alatt a kapcsolataidat?-súgta oda húga.
Nem volt idő egyik félnek sem a gondolkodásra,a férfi még választ sem tudott adni,olyan gyorsan történtek az események.A biztonságiak berohantak,Seylát és húgát kitessékelték a partiról.Ki a hátsó kijáraton,ahol csak a személyzet járt ki.
-Jézusom! Mi féle sikátor ez?-remegett Seyla az események után.- Amiatt a nyomi barom miatt van minden-nyafogta könnyes szemmel.
-Naaaaa! Tudod te,hogy ki volt az a szív döglesztő pasi ott az előbb??? Kellan Lutz!-visította Solange.
-Kellan Lutz?-kérdezte vissza Seyla értetlenül.
-Kellan Lutz,igen akinek haza vágtad a roppant unalmas születésnapi szeánszát-rötyögött egy férfi,mire Seyla rögtön hátra fordult.A férfi barátságosan kezet nyújtott neki.
-Már tudja a nevem,előnyben van.
-Úgy van-rázta meg Kellan hatalmas kezét.Seylának örömöt okozott Kellan tudatlansága.Nem kívánt rajta változtatni.
-Áruld már el,hogy lehet egy ilyen pasinak egy ennyire unalmas bulija?-kérdezősködött Solange.
-Nem én szerveztem,elhiheted.Még csak a barátaim sincsenek itt. Az ügynököm miatt van ez. Pár hete írtak rólam egy cikket,melyben azt taglalták,hogy "örök züllött tinédzser" maradok,meg ilyenek.Kellett a puccos dolog az elegáns öregekkel-nevetett.-Most pedig hölgyeim-mutatott a limuzin felé- Meghívom a Twilight -bagázs féle bulimra Önöket! Velem tartanak?

2 megjegyzés:

  1. Hali Blondie és BabyDoll! :) Csodálkozom, hogy még nincsenek olvasóitok. Fantasztikus a story! :) Húúú én nem mondanám Kellan Lutz-ra, hogy egy barom az 100. Remélem Solange rá tudja venni Seylát a twilight-os bulira.
    Seyla mitől ilyen, hogy is mondjam... keserű? Vagy nem is tudom igazán hogy lehetne kifejezni. Történt vele valami amitől ilyen lett, valami ami miatt elveszítette a bátyját.
    Kíváncsi vagyok mi fog történni azon a bulin. Ha egy vadulós bepiálós buli lesz akkor ki tudja mik meg nem fognak történni. És persze akkor arról a sajtó is tudomást szerezne. Mondjuk fogalmam sincs h mit hoztok ki belőle mindig megleptek :D ( jó értelemben)
    Nagyon- nagyon várom a kövit.
    Mit szólnátok egy blog cseréhez?
    http://farkasalkony.blogspot.com/

    Remélem még sok-sok ilyen jó novellát hoztok. :))
    Puszi:
    Kris

    VálaszTörlés
  2. Szia Kris!
    Nagyon örülök,hogy tetszik! :) Igen, Seyla a bátyja elvesztése óta ilyen,ezt majd késöbb részletezni fogom a történetben. A cserében természetesen benne vagyok,ki is teszlek rögtön. :)
    Puszi
    BabyDoll

    VálaszTörlés