2011. július 1., péntek

Novella 1./ 4 - Játék az egész

4. fejezet


Tequila




Ott ültek a bárban,Seyla,Solange és Kellan. Épp az előbb lépett el tőlük Jackson Rathbone. A zene rettentő hangos volt,amit Seyla jó párszor megjegyzett.Mindenütt részeg pasasok hevertek,ami ugyan csak nem tetszett neki.
-Na melyikőtük akar táncolni?-vigyorgott rájuk Kellan. Seyla hátra nézett. Robert,Kristen,Taylor Nikki,Ashley mind ott táncoltak a helység közepén.
-Menj nyugottan.Várnak rád-mondta Solange.-Velünk nem sokra mész.Nekem szét megy a fejem a sok martinitól, Seyla pedig kétlem,hogy táncolna.Talán elsős korában csinálta utoljára-mondta,majd visszadőlt a pultra.
-Nem kelett volna kiütnőd magad-sziszegett húgára Seyla.
-Kellan-ordította Taylor-Gyere tesó,Nikki vetkőzik-nevetett.
-Men ja francba!Nem igaz-kiabálta Nikki.
-Ugyan Seyla.Talán nem tudsz táncolni?Kérlek gyere-állt fel és a kezét nyújtotta a lánynak.
-Nem fogom rázni magam ennyi ember előtt,abban biztos lehetsz.
Kellan kézen ragadta a lányt,és a többiekhez húzta.
-Jókor jöttök,versenyzünk.
-Miben?
-Tequilában!-nevetett Jackson.-Aki a legtovább bírja az nyer. Kettesével csináljuk.
-Enyém az a szépség a pultnál-kacsintott Taylor Solangra,majd maga mellé invitálta. Solange alig állt már így is lábán,de nem mondott nemet semmire.-Ashley és Rob.Én és Nikki. Illetve te Kellan és....Seyla,ugye?
-Igen-suttogta a lány.Kellemetlenül érezte magát,bár tudta,hogy könnyen fog győzni.Meg volt róla győződve,hogy igazi bulizós ő,csak a gátlásai visszatartják.-Akkor kezdés-mondta Jackson,majd Robert hozott két üveg tequilát és minden párosnak két-két poharat.-Kezdetnek elég lesz-bökött Nikki az üvegek felé.
-Akkor kezdjen Taylor és Solange-mondta Kellan. Solange a második pohár után kidőlt.Seyla kivételesen nem volt dühös húgára,sőt nevetett.Seyla nevetett,ami igen ritka dolog.
-Akkor Ash és Rob-adta a poharakat Jackson.
Ashley nő létére csak úgy nyelte az alkoholt,de Robert sem kímélte magát. A végén egy döntetlenben egyeztek meg,ne hogy valaki alkohol mérgezést szenvedjen.
-Akkor is én győztem volna-bokszolta oldalba Ash Robertet.
-Álmodj csak hercegnő-nevetett.
-Akkor most jó magam és Nikki-vágott közbe Jackson.
Nikki már a negyedik pohár után megszédült,majd nem soká abba is hagyta.
-Nem teszem tönkre a gyomrom Rathbone.
-Nem is várja el senki Reed-mondta Jackson majd lehúzot még egy pohárral,végig tartva a szemkontaktust Nikkivel.Jó kis csapat ez-gondolta Seyla.Viszont megijedt,mert rájött,hogy rajta a sor.
-Benne vagy?-mosolygott Kellan.
-Ki nem hagynám-vágta rá Seyla,majd az asztal mögé állt. Húgára nézett,aki csak feküdt a kanapén Taylor mellett.
-Akkor.....rajt!-kiáltott Jackson,majd Seyla rögtön lehúzta az első pohár tequilát.Kicsit elfintorodott,de rögtön kérte a következőt.A tizedik pohárka után,már mindketten "jobb kedvre derültek",de egyikük sem adta fel. A többi páros többnyire a huszadik pohár után hagyta abba,ez pont elegendő volt ahhoz,hogy jól berúgjanak mind. Seyla úgy itta a tequilát,mintha csak tiszta víz lett volna.Kellan már a huszonötödiknél leintette Robertet,aki a pincér szerepét töltötte be.
-Seyla elég lesz már-nevetett Jackson. Még ötöt megivott,hogy biztosra megverje Kellant.
-Basszus harmincat megivott-lökte oldalba Robert Kellant,aki szégyenében csak lehajtotta a fejét.Igazi nőcsábász egyben rosszfiú volt.Sértette a férfiúi tekintélyét,hogy megverte egy nő ivászatban.
-Mondtam,hogy bírom az italt-nevetett Seyla,aki bár legyőzte Kellant,viszont jól a fejébe szállt az alkohol.
-Mikor megyünk fel a lakosztályba?-kérdezősködött Taylor.-Valakit le kellene fektetnünk.
-Na na Taylor!Kit akarsz te megfektetni?-nevetett Seyla,majd egy kisebb pofonnal látta el a vérfarkast.
-Te lökött tyúk!Nem megfektetni,lefektetni aludni!-fogta Taylor a pirosodó arcát.
-Bocsika-nevetett Seyla,mire Kellan felkapta.-Menjünk fel a lakosztályba,azt hiszem már a két Evans eléggé kiütötte magát.
-Ó,igen. Seyla Evans-nyújtott kezet Kellannak,aki nagy nehezen kibújtatta a kezét Seyla dereka alól és megrázta a kezét.-A húgod már lelőtte a limóban ezt a poént,amíg te a telefonodat bújtad-mosolygott a lányra. Miután felmentek lakosztályba,Nikki és Ashley elmentek aludni,a fiúk pedig a nappaliban maradtak.Taylor még mindig Solanget pátyolgatta aki útközben felélénkült és táncolni akart.Kellan pedig a szobájába vitte Seylát.Tisztában volt vele,hogy csak holnap tudja haza vinni,amit nem is nagyon bánt.Letette az ágyra,de Seyla felkelt és Kellan után ment.
-Ugye nem akarsz itt hagyni ezek után?-fogta meg a kezét és vissza húzta a szobába.
-Csak az ital beszél belőled,és azt hiszem belőlem is-motyogta Kellan.
-És? Ki kellene használnunk,nem?-mosolygott Seyla,majd kicipzározta a ruháját.-Boldog születésnapot Kellan Lutz!

2 megjegyzés:

  1. Sziazstok! Minap találtam rá a blogotokra és rögtön megfogott a történet. :) 'Férfiasan' bevallom, hogy már nagyon várom a második novellát, de addig is olvaslak titeket! Benne lennétek egy link cserében?
    http://www.onenewlifeinlondon.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Örülök,hogy tetszik a blog! :) Hamarosan jön a második novella,szóval már nem kell sokat várni! :)
    Persze,ki is teszlek rögtön!
    Puszi
    BabyDoll

    VálaszTörlés